Kontakt os Book tid

Om Nails Studio Ani

Nails Studio Ani er en negleklinik i København. Vi forkæler vores kunder med behandlinger som Manicure og Pedicure.

Hos Nails Studio Ani vægter vi professionalisme, høj kvalitet og god service over alt andet. Vi tilbyder hele paletten af ydelser fra manicure og pedicure til korrigerende behandlinger.

Nails Studio Ani tilbyder fremragende priser for sit brede udvalg af tjenester, og vi arbejder hele tiden på at forbedre dem yderligere.

Hvis du ønsker at føle dig godt tilpas, vil vi gerne hjælpe dig – uanset om du er mand eller kvinde og uanset alder.

Vi vægter professionalisme, høj kvalitet og god service over alt andet.

Hvem er vi?

Nails Studio Ani er stiftet og ejet af Ani Kovcheva. Ana har arbejdet som en neglespecialist i 6 år. Hele livet har hun drømt om at arbejde i skønhedsbranchen, for at hjælpe kvinder med deres skønhed og for at få dem til, at føle sig specielle.

Ani fandt sit drømmearbejde som neglespecialist og åbnede sin egen klinik.

“Det at være neglespecialist giver mig en enorm glæde i at kunne tilfredsstille mine kunder, og se deres glæde efter at have fået ordnet deres negle hos mig”.

Ani Kovcheva, Nails Studio Ani, CEO
Nails Studio Ani

Manicure

En manicure er en skønhedsbehandling af hænder og negle. Den omfatter filing og formning af neglene, tilbageskubning af neglebåndene, påføring af lak eller polering og undertiden massage af hænderne.

I vores salon tilbyder vi alle former for manicurebehandlinger til gode priser.

Vi tager os af dine hænder og negle, og sørger for, at de ser godt ud. Vi tilbyder en række forskellige behandlinger, herunder traditionel manicure, fransk manicure, gel manicure og meget mere

Hvis du er på udkig efter en afslappende og foryngende skønhedsbehandling, er en manicure en god mulighed. Så hvorfor ikke komme og besøge os i dag? Vi vil med glæde hjælpe dig med at opnå smukke hænder og negle.


Pedicure

Pedicure er pleje af dine fødder og negle på dine fødder. Det er vigtigt at passe på dine fødder, da du skal huske, at dine fødder bærer dig rundt hver dag.

Få den bedste behandling hos os – kig forbi vores skønhedsklinik og få dine fødder plejet. Vi tilbyder en række forskellige pedicure behandlinger. Vores dygtige neglespecialister vil tage sig af alt, lige fra rengøring og formning af dine negle til massage af dine fødder. Du vil gå derfra med en afslappet og forynget følelse!

Hvis du er på udkig efter en måde at forbedre dine fødders udseende på, så overvej at få en pedicure. Den rigtige behandling kan få dine fødder til at se polerede og smukke ud – perfekt til at vise.